Oanh's Kitchen - Koolhydraatarm Kookboek

Oanh's Kitchen - Koolhydraatarm Kookboek

Oanh Ha Thi Ngoc is een 29 jarige Alkmaarder woonachtig in Rotterdam. Ze begon via Facebook een blog met koolhydraatarme recepten uit enthousiasme over het dieet dat ze volgde. Dat koolhydraatarme dieet werkte: ze viel af en had ook geen last meer van gevoelige darmen en eczeem. Ze kreeg veel volgers, vandaar dat ze Oanh's Kitchen - Koolhydraatarm Kookboek uitbracht met koolhydraatarme recepten voor ieder moment van de dag. Ze heeft ondertussen ook een tweede kookboek uitgebracht: Koolhydraatarme Wereldgerechten Oanh's Kitchen.

Oanh's Kitchen - Koolhydraatarm Kookboek is een kookboek waarin de nieuwe en all time favourite recepten van Oanh zijn gebundeld. Met 192 pagina's staan er genoeg recepten in voor elk moment van de dag. Van broodjes tot soepjes en van smakelijk pasta tot heerlijke desserts! Bij de recepten staat het aantal koolhydraten vermeld, zodat je dit zelf niet meer uit hoeft te rekenen. Een verzameling heerlijke en makkelijk te maken recepten.

koop Oanh's Kitchen - Koolhydraatarm Kookboek - bekijk al haar boeken

Met 'Oanh's Kitchen - Koolhydraatarm Kookboek' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Oanh's Kitchen - Koolhydraatarm Kookboek'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.