Ottolenghi Test Kitchen - Extra lekker

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2022  

Ottolenghi Test Kitchen - Extra lekker

Maak alles bijzonder met de Ottolenghi-twist

Dit nieuwste kookboek uit de keuken van Yotam Ottolenghi verschijnt pas in oktober van dit jaar maar wij geven het nu alvast een plaatsje bij de beste kookboeken van 2022

In Extra lekker, het tweede deel in de otkserie, laat de Ottolenghi Test Kitchen zien hoe je op eenvoudige maar indrukwekkende wijze smaakvolle, doordeweekse gerechten iets 'extra's' kunt geven. Denk aan een harissaboter die je geroosterde champignons, gestoomde groenten of gepofte aardappels extra verrukkelijk maken. Of een tamarindedressing op gebakken kurkumaeieren die ook heerlijk is over een perfect gebakken biefstuk. Maar ook desserts die je kunt perfectioneren en vervolgens kunt aanpassen aan je favoriete smaakcombinaties, zoals een basismousse omgevormd tot koffiemousse met tahini-fudge.

Bijzondere en bijzonder lekkere gerechten en recepten dus van de koks die gevormd zijn in de keuken van Ottolenghi. Voor koks die hun kookkunst een extra twist willen geven en zo nog beter willen leren koken. Ottolbenghi Test Kitchen viel al erg in de smaak bij koks die hun kunst naar het volgende niveau willen brengen en deel twee in deze reeks belooft hetzelfde te zullen doen. Koken en smullen maar dus.

Voor alle kookboeken van de meester zelf klik je hier: Yotam Ottolenghi.

koop Ottolenghi Test Kitchen - Extra lekkerOttolenghi Test Kitchen 1