Patisserie!

Patisserie! - 210 recepten 3200 foto's het ultieme handboek

Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Christophe is auteur van een groot aantal boeken, waarvan sommige in diverse talen zijn vertaald. Sinds 1999 heeft hij meer dan twintig boeken geschreven.

Patisserie! - 210 recepten 3200 foto's het ultieme handboek is het ultieme handboek voor iedere patissier met meer dan 200 recepten, geïllustreerd met stap-voor-stap-foto's. Het boek wordt afgesloten met een register per hoofdstuk, een receptenregister, een basisreceptenregister, registers op moeilijkheidsgraad.

koop 'Patisserie! - 210 recepten 3200 foto's het ultieme handboek' - alle boeken van Christophe Felder

Dit kookboek staat in bakkookboeken  

Met 'Patisserie!' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Patisserie!'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.