Rudolph's bakery

Bak kookboeken: Rudolph's bakery

Alle bakrecepten van Rudolph van Veen zijn nu gebundeld in een prachtig en sfeervol boek waar de liefde voor het bakken vanaf druipt! Rudolph's Bakery is meer dan alleen een receptenboek en staat vol met bijzondere extra's. Zo is er een speciaal hoofdstuk voor het zelf maken van eetbare cadeautjes en leuke speciale kindertraktaties. Legt Rudolph in 'Nuttige tips' vele technische handelingen duidelijk uit. En helpt hij je in het hoofdstuk E.H.B.B.O (Eerste Hulp Bij Bak-Ongelukken) de meest voorkomende 'misbaksels' te voorkomen.

Na een inleiding waarin hij vertelt over het ontstaan van zijn passie voor bakken, komen in Rudolph's Bakery de volgende hoofdstukken voorbij: Materialen, Nuttige Tips, Koek & Koekjes, Cakes, Feest met kinderen, Taarten, Hartig, Culinaire cadeautjes, Desserts, Snoeperijen, Eerste Hulp Bij Bak Ongelukken en Register. Elk recept wordt over een spread beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. De receptuur is toegankelijk en inspirerend. De beschrijving is helder, duidelijk, stapsgewijs en krijgt een moeilijkheidsgraad mee oplopend in sterren. De voertaal is vriendelijk en uitnodigend. Voedingswaarden ontbreken.

koop 'Rudolph's Bakery' - alle bak kookboeken van Rudolph van Veen

Dit kookboek staat in bakkookboeken  

Met 'Rudolph's bakery' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Rudolph's bakery'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.