Powerfood - The Party Edition

Dit kookboek staat in feest kookboek  

Rens Kroes: Powerfood - The Party Edition

Rens Kroes (1987) debuteerde in 2014 met haar kookboek Powerfood, dat een jaar lang onafgebroken in de Bestseller 60 stond en uiteindelijk op nummer 1 kwam te staan. Haar tweede kookboek Powerfood – Van Friesland naar New York kwam onmiddellijk binnen op nummer 1 in de bestsellers lijsten. Ook On the go, haar derde kookboek werd weer heel enthousiast ontvangen, zowel door haar lezers en fans als door de media.

In juni van dit jaar zal Rens Kroes haar vierde kookboek uitkomen: Powerfood - The Party Edition. Op vraag van haar fans heeft dit kookboek 'feest als onderwerp. Ze laat je in deze prachtige uitgave zien hoe je heerlijke taarten bakt, hartige hapjes maakt, dinertjes bereidt, de lekkerste drankjes serveert en hoe je met je familie en vrienden volop kunt feesten. Of je nu een party-moment met zijn tweeën beleeft of met twintig gasten. Alle gerechten, hartig of zoet, passen in de voedingswijze van Rens, maar ze zijn uitgebreider en vooral: feestelijker! Voor alle momenten waarop je jezelf en je naasten extra wilt verwennen.

The party edition heeft enorm veel positieve reviews gekregen van mensen die er erg blij mee zijn, en dat is te begrijpen. De recepten zijn echt wel bijzonder maar ook makkelijk te bereiden en erg lekker. Zoals bij al haar kookboeken zijn de recepten duidelijk omschreven en erg gezond. Voor als het feest is of om gewoon eens iets feestelijk op tafel te zetten door de week.

koop 'Rens Kroes: Powerfood - The Party Edition' - bij Amazon.nlalle kookboeken van Rens Kroes