Simple food - 60 eenvoudige recepten voor thuis

Simple food - 60 eenvoudige recepten voor thuis - Sergio Herman

Sergio Herman behoeft natuurlijk geen introductie. De bekende Vlaamse chefkok met de eigen flamboyante stijl en recht voor de raap attitude is naast topchef ook schrijver van tal van verschillende succesvolle kookboeken. In zijn laatste kookboek keert hij terug naar de essentie van het koken, naar de eenvoud. "Ooit wilde ik bewijzen dat ik het beter wist of kon dan mijn vader, nu keer ik naar die roots terug, er staan ook enkele van zijn gerechten in het nieuwe boek."

In Simple food - 60 eenvoudige recepten voor thuis trakteert de bekende chef de lezer met allerlei basisbereidingen voor elke dag. Met zijn uitgebreide ervaring van superchef geeft hij een overzicht van smakelijke en eenvoudig te bereiden recepten, met ingrediënten die makkelijk verkrijgbaar zijn. Ver weg van de restaurantkeuken. Sergio Herman toont in zijn nieuwste kookboek hoe hij zélf kookt voor vrienden, of gewoon voor zijn eigen familie thuis. Het gaat vaak om eenvoudige gerechten die je soms in 10 minuutjes kan klaarmaken, maar, zoals hij zelf ook zegt, superlekker. Voor de ingrediënten kan je gewoon naar de supermarkt om de hoek gaan. Het gaat niet om gerechten met verschillende gangen, alles kan in één keer op de tafel komen. "Ik hou van een volle tafel", zegt hij, "zo kun je gelijk van alles proeven." De nadruk ligt op eenvoud. "Eten is pure emotie, een kleine effort maakt een groot verschil."​

koop Simple food - 60 eenvoudige recepten voor thuis - alle boeken van Sergio Herman

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2016  

Met 'Simple food - 60 eenvoudige recepten voor thuis' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Simple food - 60 eenvoudige recepten voor thuis'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.