Stoven bij Janneke thuis

Populiare kookboeken: Stoven bij Janneke thuis

Janneke Philippi heeft niet alleen eerder al 2 kookboeken uitgebracht, Appeltaart en Weekendlunch, 2 bestsellers, maar ze is ook vaste medewerkster van het foodmagazine Delicious, waarvoor ze maandelijks recepten schrijft. In de serie bij Janneke thuis bracht ze ondertussen al drie populaire kookboeken uit.

Stoven bij Janneke thuis is het derde kookboek in de serie Bij Janneke thuis en bevat meer dan 60 recepten. Van oma's sukadelappen en Italiaanse wijnstoof tot Indische speklappen in ketjap-tomatensaus, eendenbout met paddenstoelen en ossenstaart met abdijbier. Lam, kalf, kip, vis en geweldige vegetarische stoofpotten. Met restjes stoofvlees maak je net als Janneke eenvoudig tosti's, gratinbroodjes, miniburgers met pulled pork, pasteitjes en bitterballen.

koop 'Stoven bij Janneke thuis' - alle boeken van Janneke Philippi

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2017  

Met 'Stoven bij Janneke thuis' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Stoven bij Janneke thuis'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.