Baking made easy

Baking made easy - Lorraine Pascale

100 fantastische, eenvoudige bakrecepten
Het Britse topmodel Lorraine Pascale herschoolde zich tot pattiseriechef en bracht zo ook al verschillende populaire kookboeken uit, waarvan sommige ook in het Nederlands werden vertaald, zoals haar bakboek Baking made easy in 2012 dat dit jaar een heruitgave krijgt. In dit fantastische debuutkookboek, een aanvulling op haar tv-programma op BBC 2, deelt ze haar expertise en kennis, naast veel van haar favoriete recepten. Het boek bevat ideeën voor elke gelegenheid: doordeweekse maaltijden, feestelijke etentjes, elegante high teas of ongedwongen brunches. Ze helpt u met Britse klassiekers en introduceert hier en daar een nieuwe kijk op oude favorieten. Van haar toad-in-the-hole en gebakken alaska's met sinaasappellikeur en aardbeien tot haar empanada's met pompoen en kastanje of haar super-de-luxe worteltaart: Lorraine heeft het midden gevonden tussen tijdloos en praktisch, inspirerend en nieuw.

Lorraines schrijfstijl is al net zo aansprekend als haar bakkunst. Haar woorden zullen u inspireren om alles uit te proberen, zelfs de complexere recepten als die voor croissants en soufflés. Ze geeft ook simpele alternatieven, trucjes en tips om het bakken voor iedereen leuk te maken.

Baking made easy is zoals de titel aangeeft een boek met makkelijk te bereiden recepten voor de beginnende bakker. Het bevat veel en vooral erg lekkere recepten die je zeker zelf kan gaan klaar maken. Mooi uitgegeven en erg praktisch.

koop 'Baking made easy' - alle kookboeken van Lorraine Pascale

Dit kookboek staat in bakkookboeken  

Met 'Baking made easy' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Baking made easy'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.