River Cafe 30

Italiaanse kookboeken: River Cafe 30

Simpel, modern, Italiaans kookboek
River Café in Londen is een van de bekendste restaurants ter wereld, van eigenaren en topchefs Rose Gray (overleden in 2010) en Ruth Rogers. River Café is de keuken waar Jamie Oliver werd ontdekt.

River Café is al 30 jaar het meest bekende restaurant van Londen. En dat vieren we met dit werkelijk prachtige jubileumkookboek River Cafe 30. Simpele, modern Italiaanse gerechten, met ingrediënten van het seizoen: dat is de kracht van de keuken van River Café. River Cafe 30 - Simpel, modern, Italiaans kookboek bevat de lekkerste 90 recepten van toen + 30 compleet nieuwe recepten. De must have voor alle foodies en liefhebbers van Italiaans eten. Het boek is eind februari verschenen in het Nederlands en kan dus vanaf nu gekocht worden.

River Cafe 30 is een zeer mooi vormgegeven boek. De zijkant van de bladzijdes is roze en dat geeft een tof effect, zeker om cadeau te doen. De foto's in het boek zijn ook helemaal niet de klassieke "kijk mij de borden mooi opmaken foto's", maar echt hoe 't ook uit je eigen keuken zou kunnen komen. Leuk en vlot geschreven boek met verhalen over het ontstaan van The River Cafe waarbij de beste en populairste recepten worden gegeven.

koop 'River Cafe 30' - alle River Cafe kookboeken

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2018   Italiaanse kookboeken  

Met 'River Cafe 30' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'River Cafe 30'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.