Basics to Brilliance Kids

Basics to Brilliance Kids

Donna Hay is een begrip en een internationaal fenomeen op culinair gebied. Ze ontwikkelde een eigen stijl met simpele, seizoensgebonden recepten. Er zijn van haar 26 boeken wereldwijd meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht, haar boeken zijn vertaald in 10 verschillende talen en haar tv-kookshows zijn in meer dan 14 verschillende landen te zien. Ze hecht er grote waarde aan om kinderen te laten zien hoe leuk en lekker het is om te koken en te bakken.

In Basics to Brilliance Kids vind je haar toppers, veel variaties op haar klassiekers, met een gezondere make-over. Stap-voorstap uitgelegd, leuk om te maken en, het allerbelangrijkst, bij haar thuis keer op keer een schot in de roos. Met meer dan 120 fantastische, eenvoudige en familyproof gerechten geeft dit boek eindeloos veel ideeën voor elke dag! En ook voor feestjes, familie-etentjes, picknicks, filmavonden of logeerpartijen.

Basics to Brilliance Kids heeft veel positieve reviews online van kinderen en ouders, en met reden. De recepten zijn eenvoudig te bereiden en erg smakelijk. Het is een mooi kinderkookboek met inspirerende recepten die toelaten om te variëren en mooie foto’s. Soms moet je wel eens een ingrediënt vervangen door iets dat in Nederland makkelijker te krijgen is, maar dat is geen probleem. Ook zeker leuk om cadeau te geven aan iemand anders.

koop 'Basics to Brilliance Kids' - bij Amazon.nlalle kookboeken van Donna Hay

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2018   kookboeken voor kinderen  

Met 'Basics to Brilliance Kids' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Basics to Brilliance Kids'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.