BBQ Boys

BBQ Boys

Karel Knockaert en zijn boezemvriend Birger Allary hebben al een parcours afgelegd vol awards in de barbecuewedstrijd wereld.

In Vlaanderen weren ze wereldberoemd toen ze als absolute outsiders met Tjop's ''Mijn Pop-uprestaurant'' wonnen. In hun toegankelijke barbecue kookboek BBQ boys vind je praktische, bruikbare info over barbecuetoestellen en hun onderhoud, een massa tips over BBQ technieken en 68 leuke recepten die iedereen kan klaarmaken.

koop BBQ Boys

Dit kookboek staat in BBQ kookboeken  

Met 'BBQ Boys' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'BBQ Boys'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.