Beirut Nights

Beirut Nights

Libanese familierecepten voor onvergetelijke momenten aan tafel

My food tells my story and the love for my heritage. Zo simpel is het.

In Beirut Nights gunt chef China Bazzi ons een blik in de keuken van ‘haar’ Libanon. Met gerechten die generaties overleven en dagelijkse favorieten is dit de ‘Sesam open u’ die de culinaire Libanese hype moeiteloos verklaart. Ghina Bazzi maakt authentieke recepten toegankelijk, because nobody complained a good dish was too simple to prepare, ever. Dit is Libanese home cooking in praktijk, een boek voor een tafel vol lekker eten. Maar zonder de voorafgaande keukenstress en zonder de lege stoel die hier te vaak mee gepaard gaat: hier schuift de kok van dienst elke keer mee aan tafel.

Dit kleurrijke boek ademt de kenmerkende stijl van de chef: innemend, in geuren en kleuren, vol- schwung en enthousiasme. Een kookboek? Zeer zeker. Een koffietafel-exemplaar voor zij die liever eten met hun ogen? Zonder twijfel. Een andleiding voor een memorabele avond à la Beirut’s Golden Age? Neem het van ons aan: plan alvast een avond in je agenda! Dit boek is er om eentje om te hebben en (van) te houden. De in Libanon geboren en in België getogen Ghina Bazzi is een van de zeldzame ladychefs die de drill van internationale sterrenrestaurants als jonge twintiger trotseerde.

koop Beirut Nights

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2022  

Met 'Beirut Nights' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Beirut Nights'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.