Chubby in Shape

Chubby in Shape

Dit is het eerste kookboek van Chubby in Shape, het gezonde voedingsbedrijf van model en influencer Rose Bertram en haar vriendin Mary Cruz da Luz.

De basis van het kookboek is meal prepping: 1x koken = 3x eten! Makkelijk, snel, gezond én slank: voor iedereen toegankelijk, ook (of juist) als je een druk leven hebt. De heerlijke gerechten (klassiek met een twist) en de mooie vormgeving maken dit het perfecte cadeauboek - ook voor jezelf!

Chubby in Shape is een leuk en kleurrijk kookboek. Toch zijn er wat opmerkingen te maken. Om te beginnen de Nederlandse taal is niet heel best, het boek bevat veel taal- en spellingsfouten en vooral de interpunctie is behoorlijk slecht. Ten tweede kloppen de verwijzingen in het boek niet en zijn sommige tips tegenstrijdig. De opmaak van het boek ziet er mooi uit en leuk gedaan met de verschillende icoontjes. Al met al is het idee van het boek leuk alleen de uitwerking minder.

koop Chubby in Shape 

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2019  

Met 'Chubby in Shape' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Chubby in Shape'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.