Zomerkost

Zomerkost

In Zomerkost zorgt Jeroen Meus voor de lekkerste zomer ooit.

Hij brengt het Zuiden op tafel en serveert 75 heerlijke gerechten. Proef de zee in een pissaladière, maak stoere salades geknipt voor lome dagen of stel een heerlijke picknick samen voor een zomerse dag lanterfanten.
Kortom: pluk de dag, een hele zomer lang!

Zomerkost is typische Jeroen Meus. No nonsense koken en vooral erg lekker. In dit mooie kookboek staat dit keer de zomer centraal. De recepten worden eenvoudig en duidelijk uitgelegd, ondersteund door kleurige foto’s van de recepten. Jeroen leidt je stap voor stap door de recepten wat voor de wat minder geoefende thuiskok ideaal is, zo lijken ook de wat moeilijke recepten best te doen. Lekkere recepten, met verse en eerlijke ingrediënten bereid. Wanneer je fan bent van lekkere en toch gezonde keuken is het wel een aanrader.

koop Zomerkostalle kookboeken van Jeroen Meus

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2019  

Met 'Zomerkost' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Zomerkost'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.