Een dagelijkse portie power

Een dagelijkse portie power

130 recepten voor elke dag. Gezond en lekker eten waar je bovendien tonnen energie van krijgt? Dat kan vanaf nu met Een dagelijkse portie power. Claudia bundelde haar favoriete recepten uit haar vorige boeken en vulde ze aan met 80 gloednieuwe en overheerlijke gerechten.

Elk recept is gemakkelijk en snel te bereiden, bevat lekkere en pure ingrediënten én bezorgt je de nodige energie om vlot je dag door te komen. Een dagelijkse portie power bevat alle belangrijke kennis die je zal helpen om je lichaam en je gezin gezond en fit te houden.

  • Superlekkere recepten met natuurlijke ingrediënten
  • 130 recepten voor je dagelijkse portie power
  • Met 80 gloednieuwe recepten

Een dagelijkse portie power is een fijn kookboek. Gezonde varianten van de "boerenkost" die je een dagelijkse portie power geven. Ideale dagelijkse powerreceptjes waarvan je kunt genieten. Geen zorgen, geen spijt, gewoon genieten. De recepten van de vorige boeken zijn ook opgenomen in dit boek, dus das wel beetje dubbel maar er zijn nog voldoende nieuwe recepten. Geen ingewikkelde ingrediëntenlijstjes.

koop 'Een dagelijkse portie power' - bij Amazon.nl

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2019  

Met 'Een dagelijkse portie power' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Een dagelijkse portie power'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.