Claudia van Avermaet

De Vlaamse atlete voedingcoach en sportleerkracht Claudia Van Avermaet, zus van wielrenner Greg Van Avermaet, schreef al 10 kookboeken waarin gezonde voeding voor sporters centraal staat. Je kan meer lezen over haar filosofie op de haar blog The Power Loft.

alle kookboeken van Claudia van Avermaet

Kookboeken van deze auteur

1
2022
9,1 sterren

Dit kookboek staat in

SportFood

60 recepten voor meer energie als sporter

Claudia Van Avermaet is al jaren bezig met gezonde voeding en met sport. Nu bundelt ze deze kennis in SportFood. Ben je een recreatieve wandelaar, ga je twee keer week naar de fitness of train je voor een triatlon? Dit boek is er voor ieder type sporter! Lees meer hierover op haar blog The Power Loft.

In een uitgebreide theorie krijg je uitleg hoe je je training naar een hoger niveau kunt brengen door o.a. voeding. Naast uitleg per voedingsgroep, leer je ook wat je best voor, tijdens en na het sporten eet. En uiteraard bezorgt Claudia je ook nog meer dan 60 recepten. Dit wordt in handige schema's gegoten, zodat je je gemakkelijk kunt voorbereiden op jouw training.

koop SportFood - alle kookboeken van Claudia Van Avermaet

2
2017
9,0 sterren

Dit kookboek staat in dieet kookboek  

Power body

Gedetailleerd oefenschema - Meer dan 80 haalbare oefeningen - Heerlijk makkelijke recepten
Maak dit voorjaar écht werk van die goede voornemens: Claudia Van Avermaet verklapt je haar persoonlijke Power plan om strakker en energieker in je vel te zitten. Onmisbaar is het Power oefenschema met verfrissende work-outs (fietsen, wandelen, stretching, yoga) en lekkere recepten (ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes). Dit programma van 7 weken is pure fun en voor iedereen haalbaar.

In Power body toont Claudia meer dan 80 verschillende sportoefeningen en presenteert ze superlekkere gerechten met natuurlijke ingrediënten. Ook broer Greg Van Avermaet is fan!  Power Body is het vervolg op het succesvolle Power, oefeningen, recepten en tips voor meer energie van vorig jaar.

Power body bevat eenvoudige recepten die haalbaar zijn om in de week te maken. De recepten zijn eenvoudig te realiseren, met zuivere ingrediënten die meestal overal te vinden zijn. Het boek is opgedeeld in drie thema's: food, mind en body. Bij 'Food' vind je logischerwijs de recepten terug. Heerlijke, gezonde receptjes die nog eens ongelooflijk fotogeniek zijn ook.

koop 'Power body' - alle kookboeken van Claudia Van Avermaet

3
2021
8,9 sterren

Dit kookboek staat in kookboek 2021  

Een dagelijkse portie power in 30 minuten

Een drukke dag? Geen zin om te koken? Snel iets op tafel zetten want je moet over een uurtje alweer weg? In Een dagelijke portie power in 30 minuten helpt Claudia Van Avermaet je om in 30 minuten een lekkere en gezonde maaltijd te maken. Voor de dagen dat er net iets meer tijd is, heb je de 'Weekend Vibes': recepten die iets langer duren om klaar te maken.

Met een heleboel tips rond gezond eten, foodprepping en 90 nieuwe recepten helpt Claudia je op de weg naar een gezonde levensstijl!

  • 90 gloednieuwe, overheerlijke en gezonde recepten
  • Boordevol tips voor een gezond voedingspatroon
  • In 30 minuten een lekker gerecht op tafel

In Een dagelijkse portie power in 30 minuten vind je praktische tips rond gezond eten, food prepping en 90 nieuwe recepten. Van Avermaet maakt je bewust van je relatie met voeding, je lichaam en mindset. Zonder dat je geobsedeerd wordt door termen als gezonde of slechte voeding. Ze geeft tips en adviezen om te leren luisteren naar je lichaam. Welke voeding heb ik nodig? In zeven extra stappen ga je op weg naar extra power. Met recepten voor ontbijt, zoals een quick wake-up met bevroren banaan en een creamy kiwismoothie, lunch met zoete aardappel- currysoep of een dille- kikkererwtensalade tot diner met kabeljauw puttanesca en aubergineboot, snacks en desserts. Heb je meer tijd dan zijn er altijd nog de weekendvibes.

koop Een dagelijkse portie power in 30 minuten - alle kookboeken van Claudia Van Avermaet

4
2022
8,9 sterren

Dit kookboek staat in kookboek 2022  

Claudia's Classics

In haar 10e kookboek brengt Claudia Van Avermaet je 100 lekkere en voedzame recepten. Naast haar 30 populairste gerechten, krijg je ook heel wat nieuwe recepten, waarin vers, voedzaam en meer energie de basis vormen voor zowel de dagelijkse keuken als de feestelijke! In een korte inleiding krijg je ook heel wat info over etiketten, gezonde voeding en meer energie zonder regeltjes.

Heerlijke en gezonde hapjes, verrukkelijke desserts, doordeweekse gerechtjes die snel klaar zijn... het komt allemaal aan bod!

Claudia Van Avermaet, zus van gouden medaillewinnaar Greg Van Avermaet, is sportleerkracht en volgde diverse mindfulnesstrainingen. Claudia is gecertificeerd yogalerares en voedingscoach. Op haar gezondheidsblog thepowerloft.me vind je alles over haar workshops, recepten etc.

koop Claudia's Classics - alle kookboeken van Claudia Van Avermaet

5
2019
8,8 sterren

Dit kookboek staat in

Een dagelijkse portie power

130 recepten voor elke dag. Gezond en lekker eten waar je bovendien tonnen energie van krijgt? Dat kan vanaf nu met Een dagelijkse portie power. Claudia bundelde haar favoriete recepten uit haar vorige boeken en vulde ze aan met 80 gloednieuwe en overheerlijke gerechten.

Elk recept is gemakkelijk en snel te bereiden, bevat lekkere en pure ingrediënten én bezorgt je de nodige energie om vlot je dag door te komen. Een dagelijkse portie power bevat alle belangrijke kennis die je zal helpen om je lichaam en je gezin gezond en fit te houden.

  • Superlekkere recepten met natuurlijke ingrediënten
  • 130 recepten voor je dagelijkse portie power
  • Met 80 gloednieuwe recepten

Een dagelijkse portie power is een fijn kookboek. Gezonde varianten van de "boerenkost" die je een dagelijkse portie power geven. Ideale dagelijkse powerreceptjes waarvan je kunt genieten. Geen zorgen, geen spijt, gewoon genieten. De recepten van de vorige boeken zijn ook opgenomen in dit boek, dus das wel beetje dubbel maar er zijn nog voldoende nieuwe recepten. Geen ingewikkelde ingrediëntenlijstjes.

koop 'Een dagelijkse portie power'