Eet als een expert - met meer dan 150 makkelijke recepten

Eet als een expert - met meer dan 150 makkelijke recepten

Eet als een expert - met meer dan 150 makkelijke recepten is het superhandige, inspirerende handboek van de vier vrouwelijke experts van I'm a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom en verwijzen daarbij naar wetenschappelijke studies om hun beweringen te staven. Ze gaan voorbij aan hypes en trends en willen vertrekken vanuit gezonde eetgewoontes om zo lekker én gezond te gaan eten.

Eet als een expert - met meer dan 150 makkelijke recepten geeft je 150 lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema's, alles ook wetenschappelijk onderbouwd om ook echt gezond te zijn voor je lichaam! I'm a foodie maakt wetenschap lekker! Een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten. Het is een wetenschappelijk boek over het hoe, wat en waarom van gezond eten. Een inspirerend boek dat ook nog eens mooi is vormgegeven met leuke foto's en dat recepten bevat die niet te ingewikkeld zijn en waarvoor je niet te veel ingrediënten in huis moet halen.

Eet als een expert laat 4 experts aan het woord. Deze voedingswetenschappers vertellen wat gezond is en waarom het gezond is. En er staan heel veel inspirerende recepten met mooie foto's in. De lay-out is heel mooi, met veel mooie beelden, dus het is geen taai theoretisch boek. Door de vele verschillende visies over voeding weten veel mensen niet meer wat gezond is. Is brood gezond? Kun je fruit beter eten dan drinken? Is een ontbijt belangrijk? Hoeveel koppen koffie mag je per dag drinken? Is lightfrisdrank gezond? En hoe zit het met alcohol? Is wijn nu wel of niet goed voor het hart? Deze en veel meer vragen worden in het boek duidelijk beantwoord. Het boek bevat daarbij ruim 150 makkelijke recepten voor elke maaltijd van de dag en een complete weekplanning ter inspiratie.

koop 'Eet als een expert - met meer dan 150 makkelijke recepten' - bij Amazon.nl

Dit kookboek staat in kookboeken gezond afvallen  

Met 'Eet als een expert - met meer dan 150 makkelijke recepten' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Eet als een expert - met meer dan 150 makkelijke recepten'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.