Pien laat haar eten zien 2

9,1 sterren
2023

Dit kookboek staat in beste kookboek 2023  

Pien laat haar eten zien 2 - beste kookboeken 2023

Meer dan 70 recepten voor onvergetelijke avonden

Na het succes van haar eerste kookboek laat Pien nu nog meer eten zien, met meer dan 70 gloednieuwe, bijzondere en de allerlekkerste recepten voor onvergetelijke avonden in Pien laat haar eten zien 2. Verras je gasten op zo’n avond door gamba's en inktvis in pittige saus te serveren, gevolgd door zelfgemaakte ravioli met ricotta, erwtenpuree en pistachepesto. Maak het feest compleet met een espresso crème brûlée. Hoe indrukwekkend het ook klinkt en eruit ziet: niets is te moeilijk, alles is de moeite waard.

Dit boek is een eerbetoon aan Piens grote inspiratiebronnen: de Franse, Italiaanse en Spaanse keuken én levenshouding. Bovenal is dit boek een ode aan koken met liefde, het plezier van een mooi gedekte tafel en aan samen genieten.

De liefde voor koken en eten is Pien Wekking met de paplepel ingegoten. En dus was zij altijd degene die heerlijke etentjes voor haar vrienden organiseerde. Door corona werd ze echter gedwongen haar recepten via Instagram (@pienlaathaaretenzien) te delen. En dat liep een beetje uit de hand. Ondertussen is ze meer dan 170.000 volgers en een succesvol kookboek verder. 

Bij mensen die beide kookboeken van Pien hebben hoor je vaak dat ze dit tweede kookboek nog leuker en nog lekkerder vinden. Een aanrader dus, zeker voor pastaliefhebbers.

koop Pien laat haar eten zien 2