Het goeie leven - goesting is het begin van alles

Het goeie leven - goesting is het begin van alles

Wim Lybaert maakt programma's voor de Vlaamse televisie en is gespecialiseerd in lifestyle-programma's, vooral over tuinbouw en groenteteelt. Hij startte zijn televisie carrière bij Man Bijt Hond maar begon al snel daarna met televisie te maken over zijn passie tuinbouw en met name de aanleg van moestuintjes. In 2015-2016 had hij een vaste rubriek in het kookprogramma van Jeroen Meus, en ook in zijn eigen programma Het goeie leven kwam koken meer centraal te staan omdat de kandidaten die hun eigen moestuintje maakten in dat programma ook gerechten moesten maken met de opbrengst van die moestuin. Het nieuwste boek van Wim Lybaert is Moestuinplanner 2017 waarin je dag op dag je moestuinactiviteiten kunt bijhouden.

In Het goeie leven - goesting is het begin van alles legt Wim Lybaert een moestuin aan in de prachtige kloostertuin van de Oude Abdij in Drongen. Hij kweekt er ook drie biggen en een dozijn kippen, en doet dat alles heel bewust – van grond tot mond. Of ‘het goeie leven’ in de breedste zin van het woord. Voor Wim Lybaert begint goed leven bij goed eten, en daar hoort voor hem bij elke hap die hij verorbert een sterk verhaal bij. Waar is het voedsel gekweekt? Met hoeveel passie en liefde? Goed leven is leven met goesting, vol bewondering voor waar ons dagelijks eten vandaan komt, en met ontzag voor de maker én de natuur. In dit prachtige boek gaat het dus vooral over de moestuin maar krijg je ook een aantal lekkere recepten om zelf te maken.

koop Het goeie leven - goesting is het begin van alles - bekijk alle boeken van Wim Lybaert

Dit kookboek staat in populaire kookboeken  

Met 'Het goeie leven - goesting is het begin van alles' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Het goeie leven - goesting is het begin van alles'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.