Het slowcooker-boek

9,1 sterren
2023

Dit kookboek staat in beste kookboek 2023  

beste slowcooker kookboek 2023 - Het slowcooker-boek

80 makkelijke recepten voor elke dag

Met een slowcooker én veelzijdige recepten voor elke dag kun je heel veel lekkere gerechten bereiden, dat bewijst Sabine Koning met Het slowcooker-boek. Als oprichter van het superpopulaire platform OhMyFoodness weet Sabine als geen ander hoe je een lekker gerecht op tafel zet. Ook met een slowcooker, die je heel veel tijd en moeite bespaart en superveelzijdig is.

In dit fijne kookboek deelt ze 80 originele dinerrecepten, van de welbekende stoofpotjes tot pasta's, wereldgerechten en klassieke AGV'tjes. Maak bijvoorbeeld een klassieke rendang (of maak 'm vega!), bereid overheerlijke BBQ pulled pork taco's of geniet van slowcooked zalm met dille. Of je nu houdt van Oer-Hollands of liever experimenteert met gedurfde smaken: met 'Het slowcooker-boek' zet je samen met behulp van je slowcooker gegarandeerd een heerlijke maaltijd op tafel.

Zes jaar geleden publiceerde Sabine Koning haar eerste kookboek: het Guilty Pleasures kookboek. Inmiddels, drie kookboeken verder, heeft Sabine zich ontpopt tot foodstylist en -fotograaf en voorziet ze nog altijd dagelijks lezers van Ohmyfoodness.nl van receptinspiratie. Mede door de populaire Fastfood Friday-rubriek op haar blog staat Sabine bekend als koningin van de guilty pleasures. Nu ook voor de slowcooker.

koop Het slowcooker-boek - alle kookboeken van Sabine Koning