Hete vuren

Hete vuren - barbecue kookboeken

Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. Met zijn bedrijf Het Kookvuur verzorgt hij cateringen, demonstraties en workshops met barbecues en kamado's. Jeroen beheert de populaire website BBQ-Forum. In 2014 bracht hij het barbecue kookboek Hete vuren uit, een handboek gewijd aan de verschillende barbecuetechnieken in Nederland en de rest van Europa. Daarmee is het een goed alternatief voor de meeste barbecue kookboeken die eerder Amerikaans zijn geïnspireerd. Ook van Jeroen Hazebroek is Hete Kolen, een kookboek over grillen en koken met een kamado. Het nieuwste kookboek van Jeroen is Hete rook, nog maar net dit jaar uitgekomen en met als onderwerp 'low & slow barbecue'.

Barbecueën is al lang niet meer alleen iets voor in de zomer. En nog beter: je hebt er geen dure uitrusting voor nodig. Welk type barbecue je ook hebt, met de juiste kennis en techniek kan iedereen koken op hout, houtskool en briketten. Hete vuren staat bomvol informatie over de beste materialen en accessoires, handige technieken om het vuur aan te steken en natuurlijk de kunst van het grillen zelf. Met heldere vuistregels voor gaartepunten en stap-voor-stapbeschrijvingen van bereidingstechnieken. En natuurlijk ontbreken ook een aantal inspirerende recepten niet.

koop 'Hete vuren' - alle barbecue kookboeken van Jeroen Hazebroek

Dit kookboek staat in BBQ kookboeken  

Met 'Hete vuren' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Hete vuren'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.