Lekker & Simpel. 1x kopen 5x koken - 200 recepten

Kookboeken 2017 - Lekker & Simpel. 1x kopen 5x koken - 200 recepten

Sofie Chanou en Jorrit van Daalen Buissant des Amorie zijn de oprichters van lekkerensimpel.com. In vijf jaar tijd is hun blog explosief gegroeid en hebben ze meer dan 750.000 bezoekers per maand. Met hun nieuwste kookboek Lekker & Simpel. 1x kopen 5x koken - 200 recepten hoef je maar één keer boodschappen te doen en maak je vijf verschillende gerechten. Met wortels maak je Indiase wortelsoep en zoete worteltaart en met kikkererwten kun je falafel en een rijstsalade met kikkererwten en mais op tafel toveren. Varieer met vis, vlees, groente en fruit en draai binnen een mum van tijd wat lekkers in elkaar.

Lekker & Simpel. 1x kopen 5x koken - 200 recepten bespaart je tijd en geld en je maakt ook nog eens je koelkast leeg zodat er geen restjes moeten weggegooid worden. Van het vorige boek 200 Hoofdgerechten Lekker & Simpel zijn 40.000 exemplaren verkocht dus ook voor dit nieuwste kookboek, nog maar net uitgekomen, liggen de verwachtingen hoog.

koop 'Lekker & Simpel. 1x kopen 5x koken - 200 recepten'

 

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2017  

Met 'Lekker & Simpel. 1x kopen 5x koken - 200 recepten' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Lekker & Simpel. 1x kopen 5x koken - 200 recepten'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.