Slim zonder pakjes & zakjes

Slim zonder pakjes & zakjes - de methode Koken met Karin

Slim zonder pakjes en zakjes volgens de methode Koken met Karin, het nieuwste kookboek van Karin Luiten, betekent elke dag gevarieerd en lekker eten, optimaal gebruikmaken van wat je in huis hebt, efficiënt boodschappen doen en niks weggooien. Duurzaam en gezond, zonder dat je er moeite voor hoeft te doen. Uitgangspunt is seizoensgroente: wat kun je allemaal doen met een pompoen, of een bloemkool, of bietjes? Maar ook de dankbare veelzijdigheid van een kip komt aan de orde.

In Slim zonder pakjes & zakjes - de methode Koken met Karin leer je dat elk basisingrediënt enorm veel mogelijkheden biedt. Van het ene recept rol je vanzelf in het andere. Nooit meer hetzelfde eten, want je creëert steeds weer nieuwe gerechten, ook met kliekjes en restjes, en zonder pakje of zakje, zoals we natuurlijk van Karin Luiten gewend zijn.

koop 'Slim zonder pakjes & zakjes - de methode Koken met Karin' - alle kookboeken van Karin Luiten

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2017  

Met 'Slim zonder pakjes & zakjes' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Slim zonder pakjes & zakjes'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.