Polles Pannenkoekenboek

Polles Pannenkoekenboek - maak zelf de lekkerste lekkernijen uit Polles Keuken!

Met Polles Pannenkoekenboek maak je nét zo'n lekkere pannenkoeken als Polle, het ondeugende vriendje van Pardoes de Tovernar en prinses Pardijn. In Polles Keuken in de Efteling bewaart hij alle geheime recepten van Hartenhof, het paleis van koning Pardulfus en prinses Pardijn. Ook voor gluten- en lactosevrije recepten!

Maar Polle gunt jou ook het geheim van de perfecte pannenkoek. In dit boek vind je daarom de lekkerste recepten voor bulten- en buikpijnvrije pannenkoeken, hartige en zoete pannenkoeken, dikke en dunne pannenkoeken, stapel- en tekenpannenkoeken en nog veel meer! Met een beetje hulp van Aliciana tover je ook nog eens de mooiste taarten op tafel. En als je de deftigste desserts geproefd hebt, snap je waarom koning Pardulfus, zo'n bol buikje heeft...
Maak van je eigen keuken een paleiskeuken en word een koninklijke pannenkoekenbakker!

Polles Pannenkoekenboek is weer een heel leuk kinderkookboek van de Efteling. Voor de echte fans van de Efteling maar ook voor iedereen die op zoek is naar een leuk kookboek om met de kinderen aan de slag te gaan. Anders dan alle andere kookboeken. De recepten zijn: tot de verbeelding sprekend, inspirerend, voor iedereen en door iedereen te doen. Alles is zo geschreven dat kinderen het goed begrijpen. Voor jong en oud en een echte aanrader, ook om cadeau te doen.

koop Polles Pannenkoekenboek - bij Amazon.nl

Dit kookboek staat in kookboeken voor kinderen  

Met 'Polles Pannenkoekenboek' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Polles Pannenkoekenboek'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.