Polles Taartenboek

Polles  - Maak zelf de lekkerste taarten, cakejes en koekjes uit de keuken van Symbolica!

Maak zelf de lekkerste taarten, cakejes en koekjes uit de keuken van Symbolica!
In de nieuwe Efteling-attractie Symbolica staat in de feestzaal van het Paleis der Fantasie een enorme tafel vol taarten, koeken en andere lekkernijen. Al dat heerlijks kun je nu thuis maken!

Polles Taartenboek bevat 35 recepten voor taarten, (cup) cakejes, koeken en traktaties. Het zijn toegankelijke recepten om samen met je kind te maken, maar ook voor de enthousiaste hobbytaartdecorateur. Inclusief een waar meesterstuk waarmee de gevorderde thuisbakker zich helemaal kan uitleven. Er is tevens aandacht voor glutenvrij, suikervrij en lactosevrij bakken. Wat drink je bij al dat lekkers: in het boek vind je ook een hoofdstukje met feestelijke drankjes, gebrouwen door grootmagister Almar.

Polles Taartenboek is geschikt voor de echte Efteling liefhebber maar ook voor mensen die graag gewoon in de keuken aan het bakken zijn; met of zonder de kinderen. De recepten zijn kleurrijk en er staan leuke begleidende verhalen bij. De recepten variëren van moeilijkheidsgraad, dus er zijn altijd recepten die zullen slagen! Maak als ouder de leukste taarten met je kinderen met dit leuke kinderkookboek.

koop Polles Taartenboek - bij Amazon.nl

Dit kookboek staat in kookboeken voor kinderen  

Met 'Polles Taartenboek' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Polles Taartenboek'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.