Sobremesa

Sobremesa

Recepten en verhalen uit Sergio's Ibiza
In Sobremesa geeft sterrenchef Sergio Herman een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Volop genieten, met zijn allen aan tafel zitten en eindeloos natafelen, wat in het Spaans 'Sobremesa' heet.

Precies dat geluk deelt Sergio in zijn nieuwe kookboek. Met de recepten in Sobremesa creëer je tafels vol geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza. Disfruta!

Sobremesa is een Spaans kookboek van Sergio met een twist. Prachtige vormgeving, heerlijk om doorheen te bladeren en te lezen en dan ook nog heerlijke, goed te maken en feestelijke recepten. Supersmakelijke gerechten. Een boek waarin Sergio je meeneemt in zijn beleving van het eiland Ibiza , zijn liefde voor dit eiland , doorvertaald in fantastische gerechten.

koop Sobremesa - bij Amazon.nlebook - alle kookboeken van Sergio Herman

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2019  

Met 'Sobremesa' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Sobremesa'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.