Vegan voor altijd

9,1 sterren
2023

Dit kookboek staat in beste kookboek 2023   vegan kookboek  

Vegan voor altijd

De beste traditionele plantaardige recepten van de wereld

In 1962 werd het woord ‘vegan’ voor het eerst opgenomen in de Oxford English Dictionary. De veganrecepten in dit boek zijn echter veel ouder, en ze horen allemaal thuis in de traditionele wereldkeuken.

Hoe ontdek je de grootste onbekende en authentieke parels van de puur plantaardige keuken? Vertrouw op de intuïtie en smaak van expeditieleidster Katharina Seiser. Met een bijna wetenschappelijke nauwgezetheid en kookkennis duikt ze diep in de kooktradities. Wat heeft ze voor ons gevonden? Gerechten met 100 procent smaak die altijd al veganistisch waren – 100 procent vrij van vervangingsproducten en imitaties. Gewoon eerlijk voedsel. Wat garandeert ze ons? Ontbijtrecepten die je opvrolijken. Lunchgerechten zoals de overheerlijke rijstrolletjes, knapperige tomatenbroodjes of kruidige rijstmeel-pannenkoekjes … of zoete afsluiters zoals worteltaart of gevulde chocovijgen.

De achtergrondinformatie over herkomst en traditie brengt de wereld op je bord. Altijd al vegan verruimt onze smaakhorizon.Een mooie verzameling van vegan recepten om zelf te proberen in de keuken. mooi om te ontdekken als je interesse hebt in de traditionele vegan keuken.

Katharina Seiser woont in Wenen en schrijft en doceert over eten. Daarnaast is ze auteur, columniste en culinair expert.

koop Vegan voor altijd