Veganistisch koken

Veganistisch koken

vervangers van vlees, vis, zuivelproducten, gluten, honing en dierlijke vetten : inclusief recepten
Veganistisch koken van is je geheime wapen om van elk denkbaar recept een verrukkelijk ‘geveganiseerd’ succes te maken, snel en efficiënt. Zoek gewoon het niet-veganistische recept dat je wilt vervangen op, en het deskundige team bestaande uit Celine Steen en Joni Mari Newman legt nauwkeurig uit welke veganistische vervangingen je het best kunt gebruiken. Daarbij vertellen ze hoe je het recept vervolgens maakt zonder concessies aan de smaak te doen, met als resultaat gerechten die niet alleen overheerlijk maar ook gezonder zijn.

Veganistisch koken is een kookboek en een boek over veganistisch eten in een. De invalshoek is dat je leert hoe je reguliere recepten kunt ‘veganiseren’, dus hoe je zonder dierlijke producten al je favoriete recepten kunt maken. Er is veel aandacht voor het vervangen van dierlijke door plantaardige ingrediënten, maar ook hoe ingrediënten in een recept samenwerken. Deze informatie wordt aantrekkelijk en toegankelijk gepresenteerd en het boek zal beginnende maar ook wat meer gevorderde thuiskoks aanspreken die vaker veganistisch willen koken. Daarnaast zijn er ook veel recepten te vinden, onderverdeeld in categorieën als ‘zuivelvervangers’ en ‘eivervangers’. Veganistisch koken is een origineel, positief en aansprekend boek voor iedereen met een interesse voor plantaardig eten. 

koop 'Veganistisch koken' - alle kookboeken van Celine Steen

Dit kookboek staat in veganistische kookboeken  

Met 'Veganistisch koken' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Veganistisch koken'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.