Vlees noch vis - 60 gevarieerde groentegerechten

Vlees noch vis - 60 gevarieerde groentegerechten

De Nederlandse kok Estée Strooker, de eerste MasterChef van Nederland, geeft recepten met verschillende groenten als basis en geeft tips bij het koken van een vegetarische maaltijd. Of je nu vegetarische gasten voor het diner krijgt, op zoek bent naar gerechten voor een vriendelijk prijsje, graag kookt met volop verkrijgbare groenten van het seizoen, veel variatie vol vitaminen zoekt of vegan for a day bent: dankzij Estées creatieve en originele recepten met plantaardige ingrediënten vind je altijd wat je zoekt.

Vlees noch vis - 60 gevarieerde groentegerechten biedt je eindeloze inspiratie voor gerechten zonder vlees en vis. In dit vegetarische kookboek zijn de recepten ingedeeld in categorieën als feestelijk koken voor bezoek, budget koken met seizoensgroenten, gezonde gerechten, één dag per week vegetarisch, en basisrecepten. In thematafels worden receptcombinaties voor bepaalde gelegenheden getoond. Bij de recepten opgave van seizoen(en) en ingrediënten, aantal eters, (voor)bereidingstijd, extra benodigdheden/keukengerei en een serveertip. Duidelijke, niet moeilijke receptuur met handige tips. Een klein aantal recepten is geschikt voor veganisten.

Vlees noch vis is een inspirerend kookboek voor wie vegetarisch aan de slag wil. De meeste recepten vereisen niet te veel verschillende en makkelijk verkrijgbare ingredienten, wat alles ook budgetvriendelijk maakt. En de resultaten ogen vaak verbluffend goed. Dit boek bewijst dat vegetarisch eten niet saai hoeft te zijn.

koop 'Vlees noch vis - 60 gevarieerde groentegerechten' - bij Amazon.nl

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2016   vegetarische kookboeken  

Met 'Vlees noch vis - 60 gevarieerde groentegerechten' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Vlees noch vis - 60 gevarieerde groentegerechten'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.