Chef Toub: Vega Arabisch

8,9 sterren
2022

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2022   vegetarische kookboeken  

Chef Toub: Vega Arabisch

Vega Arabisch bestaat uit meer dan 90 favoriete vega gerechten uit de Midden-Oosterse keuken van chef Toub, het boek is genomineerd voor de vakjuryprijs van de Food and Friends Kookboek van het Jaar.

Altijd leuk om de vegetarische keuken van andere regio's of landen te leren kennen en nu met dit nieuwe leuke kookboek is de Arabische keuken aan de beurt. Veel lekkere gerechten om te ontdekken in dit boeiende kookboek van chef Toub.

In Vega Arabisch laat Mounir Toub zien dat de Midden-Oosterse keuken een echte groentekeuken is. Van courgette, aubergine en granaatappel tot pompoen, artisjok en klassieke biet: in meer dan 90 gerechten spelen groenten de hoofdrol. Kleurrijk, smaakvol, een tikje exotisch en (merendeels) makkelijk: van zoete-aardappelwafels met labneh, olijvencake en baklavabuns tot falafelmacarons. En met de favoriete smaakmakers uit de Arabische keuken is het resultaat overheerlijk. Voor vegetariërs, flexitariërs en iedereen die gewoon lekker Arabisch wil eten (toevallig zonder vlees of vis). Vega Arabisch is na Lekker Arabisch en Snel Arabisch het nieuwste boek van Mounir.

koop Chef Toub: Vega Arabisch - e-book
alle kookboeken van Mounir Toub