In een Franse keuken

In een Franse keuken

verhalen en 85 recepten om thuis te koken als een Française
Dit sober ogende maar zeer informatieve kookboek is ontstaan uit de bewondering die de Amerikaanse schrijfster en kokkin Susan Loomis kreeg voor de culinaire vaardigheden van de Franse huisvrouw. Neergestreken in het Normandische stadje Louviers vertelt ze met smaak over de kookkunsten van haar Franse vriendinnen.

In In een Franse keuken geeft ze niet alleen veel recepten uit de klassieke Franse keuken, maar vertelt ook over ingrediënten, kooktechnieken, grootmoederlijke wijsheden, kaas, brood en wijn. Een boordevol en smakelijk opgeschreven leesboek over vele praktische aspecten van de bakermat van onze keukenbeschaving. Ook beschikbaar als ebook.

koop In een Franse keuken - ebook - alle boeken van Susan Herrmann Loomis

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2017   Franse kookboeken  

Met 'In een Franse keuken' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'In een Franse keuken'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.