Chez L'Hirondelle

Chez L'Hirondelle

recepten en verhalen van een table d'hote
Heleen Oosterveld runt in Frankrijk een eigen table d'hôte. Letterlijk betekent dit: 'de tafel van de gastheer'. De uitdrukking wordt gebruikt voor kleine eetgelegenheden op het platteland waar men kan aanschuiven en eet wat de pot schaft. Voor Heleen is het een manier om de overvloed aan verse producten van haar boerderij creatief te verwerken.

Ze bereidt er heerlijke gastenmaaltijden mee, die ze serveert in haar tot restaurantje omgebouwde veranda. In dit hoog gewaardeerde kookboek gunt Heleen u een kijkje in de keuken van L'Hirondelle, haar table d'hôte.

koop Chez L'Hirondelle

Dit kookboek staat in Franse kookboeken  

Met 'Chez L'Hirondelle' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Chez L'Hirondelle'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.