Het forest feast kookboek

Dit kookboek staat in vegetarisch kookboek  

Het forest feast kookboek - eenvoudige vegetarische gerechten uit mijn zomerhuis

Uit het Engels vertaald vegetarisch kookboek, geschreven door de Amerikaanse fotografe en kunstenares Erin Gleeson die een foodblog, www.theforestfeast.com, startte, waaruit dit vegetarische kookboek ontstond. Na een inleiding waarin de auteur beschrijft hoe ze is gekomen tot het schrijven van dit boek volgen enkele snijtechnieken en daarna de volgende hoofdstukken: Hapjes vooraf, Cocktails, Salades, Groentegerechten, Zoete gerechten. 

In Het forest feast kookboek - eenvoudige vegetarische gerechten uit mijn zomerhuis worden de ruim honderd zeer inspirerende vegetarische recepten visueel uitgelegd met korte teksten. De recepten zijn niet moeilijk te bereiden en de gebruikte producten zijn in Nederland en België meestal goed verkrijgbaar. Elk hoofdstuk in het kookboek wordt voorafgegaan door een inleiding waarin de recepten worden benoemd en van persoonlijk commentaar worden voorzien. De recepten, die vegetarisch zijn, kunnen ook prima functioneren als onderdeel van een vleeseters menu. Voor kinderen schreef de auteur ook het kookboek Forest Feast kookboek voor kids.

Het forest feast kookboek is een ontzettend leuk en mooi vormgegeven kookboek. De schrijfster van dit ontzettend leuke kookboek is fotografe en kunstenares en dat spat ervan af. Ze heeft niet alleen alle recepten bedacht maar ook zelf alles kleurrijk gefotografeerd en het hele boek vormgegeven. Een geweldig boek vol heerlijke en niet moeilijk te maken vegetarische recepten. En met niet al te veel ingrediënten waardoor de meeste recepten ook nog eens goedkoop zijn om te maken. Het boek kreeg online al ontzettend veel positieve reviews van tevreden kopers.

koop 'Het forest feast kookboek' - alle boeken van Erin Gleeson