Kookatlassen - De BBQatlas

9,3 sterren
2021

Dit kookboek staat in beste kookboek 2021   barbecue kookboek  

Kookatlassen - De BBQatlas - goede barbecue kookboeken

de lekkerste BBQ-recepten uit de hele wereld

Deze De BBQatlas uit de reeks Kookatlassen is niet echt goedkoop voor een kookboek maar je krijgt voor de prijs wel heel wat. Meer dan 500 pagina's van originele barbecue recepten met bijhorende informatie van over heel de wereld. Goed om inspiratie te krijgen en zelf te proberen maar even leuk om gewoon te lezen en bekijken hoe men het ergens anders doet of deed. Want sommige culinaire tradities van over de hele wereld verdwijnen of veranderen op zijn minst. Bij ons zie je dat ook. Sowieso zijn de recepten in dit fijne kookboek echt wel goed zelf te doen en te proberen. Het is dus zeker niet alleen een kijkboek, al kan het wel zo gebruikt worden. Als je graag met de barbecue aan de gang gaat dan moet je dit fraai boek eigenlijk wel hebben. Als cadeau is het zeker ook een gegarandeerde voltreffer. Een echte cadeautip dus.

Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrediënten en op eigen wijze. In De BBQ-atlas laat Julius Jaspers zien hoe divers barbecuën kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld mee over. Van BBQ-party's in Australië, satés in Indonesië, kamado's uit Japan, groente uit het Midden Oosten, vis uit Scandinavië, streetfood uit Azië tot goede stukken vlees uit Argentinië.

Ben je op sommige locaties al geweest dan zal je sommige van de recepten of manieren van barbecueën herkennen. Iedereen die in Argentinië of een buurland is geweest weet inderdaad dat ze daar enorme stukken vlees op de barbecue kunnen leggen om daar dan op een groot feest met velen van te eten. Maar zo heeft elke plaats wel zijn eigen unieke manier en traditie van barbecue. Heel mooi boek dus dit.

koop Kookatlassen - De BBQatlas - e-book