KOREA!

9,1 sterren
2022

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2022   Aziatische kookboeken  

beste korea kookboeken - KOREA!

van klassieke bibimbap tot spannende ssamjang

KOREA! van Caroline Hwang is volgens de flaptekst het perfecte kookboek voor iedereen die van Koreaans eten houdt. Korea verovert in rap tempo de wereld met het grote succes van Koreaanse series – K-drama’s – en K-pop. Uiteraard wint daarmee ook de keuken én de cultuur aan populariteit.

In dit authentieke kookboek vind je de heerlijkste traditionele recepten, soms met een moderne twist. Leer de lekkerste dumplings te maken, kies uit tien verschillende variaties van kimchi en ontdek de kleurrijke kunst van de bibimbap. Van vegetarische gerechten tot recepten met vis en vlees: met dit kookboek maak je de Koreaanse keuken eigen. ‘KOREA!’ is daarom een echte must-have voor de liefhebber van Koreaans en Aziatisch eten.

Een goed kookboek dus om de veelzijdige en bijzondere Koreaanse keuken te ontdekken. Ook het oudere Basisboek Korea uit 2017 is overigens van dezelfde Caroline Hwang en dat kookboek kreeg erg goede reviews, wat het beste doet vermoeden voor dit nieuwe en meer uitgebreide kookboek over Korea natuurlijk.

koop KOREA!

tags: