vegan barbecue

Er is niet zo heel veel verschil tussen de vegan barbecue en de vegetarische barbecue. Bij de vegetarische barbecue kan je natuurlijk hebben dat sommige kazen zoals haloumi gebruikt worden of dat er al eens een ei wordt gebruikt in één van de recepten. Bij de vegan barbecue kookboeken heb je uiteraard alleen maar groenten en geen zuivelproducten of eieren. Maar groenten spelen ook veruit de hoofdrol in de vegetarische barbecue. De selectie hier gaat dus enkel om vegan barbecue kookboeken of kookboeken die heel duidelijk aangeven welk recept vegetarisch is en welk uitsluiten vegan. Wil je als vegan meer ideeën dan kan je ook eens kijken naar de selectie van vegetarische barbecue kookboeken al moet je dan goed opletten natuurlijk of er bij de ingrediënten niets tussen zit dat niet thuishoort in een vegan dieet.

Beste kookboeken vegan barbecue

Top 10 vegan barbecue kookboeken

Vegan Summer

9,1 sterren
2021

Dit kookboek staat in barbecue kookboeken   vegan kookboeken  

zomers kookboek - Vegan Summer

plantaardige gerechten voor op en bij de barbecue

Het is tijd voor een upgrade van de vegan barbecue. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sappige, Koreaanse tempehburger? Een kruidige kebabspies van koningsboleet? Of een smokey tofuburger geserveerd met een Japanse watermeloensalade? Stook het vuur maar op en verras je familie en vrienden, vegan én verstokte vleeseters, met fantastische plantaardige gerechten voor op en bij de barbecue.

In Vegan Summer laten we de saaie shaslick en gegrilde maïskolf definitief achter ons en storten we ons op heerlijke hoofd- en bijgerechten die iedereen verrassen. Van een kimchidog en ‘net-echt-kipsateh’ tot en met gegrilde ananas met pittige dip en geroosterde tandoori-bloemkool. Van smakelijke bijgerechten als ingelegde rodekoolsla met sojasaus en een aardbeiensalade met muntvinaigrette tot mango-crumble toe. Maak je eigen sauzen als Koreaanse ketchup of ‘pindasaus in 3 minuten’ en proost met een grapefruit gin-tonic. Met 'Vegan Summer' organiseer je voortaan moeiteloos een plantaardige barbecue.

Heel veel inspiratie dus in dit leuke kookboekje waarmee je moeiteloos én origineel op een vegan wijze met de barbecue aan de slag kan.

koop Vegan Summer

De groene barbecue

9,0 sterren
2021

Dit kookboek staat in barbecue kookboeken   vegan kookboeken   vegetarische kookboeken  

De groene barbecue

75 vega en vegan recepten van de bbq
In De groene barbecue laat bestsellerauteur Rukmini Iyer haar creativiteit los op de lekkerste en origineelste gerechten voor op de barbecue. De 75 recepten zijn opgedeeld in vegetarische en vegan gerechten, dus voor iedereen zit er wel een nieuwe favoriet bij.

Van spiesjes met ananas, halloumi en munt tot auberginegeitenkaasburgertjes en van salade met groene asperges tot perziken met amandel en rozemarijn. Snijd de ingrediënten, leg ze op het rooster en laat de barbecue het werk doen.

Dit kookboek met vegetarische en veganistische barbecue gerechten moet je gewoon hebben. Heerlijke smaken en structuren! En niet te ingewikkeld.

koop De groene barbecuealle kookboeken van Rukmini Iyer

Abonneren op RSS - vegan barbecue