Smokey Goodness Brand New BBQ

Smokey Goodness Brand New BBQ

Oude tradities en nieuwe smaken

Ontdek met deze nieuwe, absolute BBQ classic van Jord Althuizen, ‘Smokey Goodness Brand New BBQ’, het BBQ’en USA-style

In dit nieuwste boek van Jord Althuizen neemt hij je mee naar de USA, de bakermat van de Smokey Goodness style barbecueën. Hij laat in zijn boek zien hoe je met oude technieken nieuwe smaken kan creëren. We gaan back to basic maar blijven verrassen. Jord geeft in dit boek veel tips, leert nieuwe technieken en uiteraard geeft hij tientallen lekkere recepten. Van briskets, spare-ribs en pulled pork tot burgers en tex mex. Waar zet jij je tanden in?

Een terugkeer naar de barbecue USA style blijkbaar. Dit nieuwe Smokey Goodness barbecue kookboek lijkt ons ideaal om deze serie te ontdekken of aan te vullen als je een echte fan bent. Al kan het voor mensen die nieuw zijn ook een idee zijn om het eerste Smokey Goodness boek uit de serie aan te schaffen. Dat eerste boek van de serie blijft veruit de grootste bestseller en terecht naar onze mening. Een echte aanrader voor alle liefhebbers van de barbecue.

koop Smokey Goodness Brand New BBQ - alle boeken in de Smokey Goodness serie

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2022   BBQ kookboeken  

Met 'Smokey Goodness Brand New BBQ' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Smokey Goodness Brand New BBQ'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.